Diensten 

Commercieel beheer

Wij zijn dé partner voor de retailer als het gaat om het beheer van uw winkelportefeuille. 

Het uitbreiden van uw winkelorganisatie en het openen en sluiten van nieuwe winkels vereist actief beheer van de winkelportefeuille. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van recente marktontwikkelingen om te kunnen profiteren van kansen in de markt. 

Wij kunnen u begeleiden bij alle onderdelen van het commercieel vastgoedbeheer. Onze expertise beslaat onder meer het uitvoeren van een gedegen (lokaal) marktonderzoek, het acquireren van nieuwe locaties, het onderhandelen van huurprijzen alsmede de overige voorwaarden en condities. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten en zullen wij de kritieke data bewaken en tijdig de noodzakelijke acties ondernemen. Wij dragen zorg voor het optimaliseren van uw winkelportefeuille. 

Aan – verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in het aan en verhuren van grootschalige winkellocaties in Nederland. Wij begeleiden diverse retailers bij het aan en verhuren in Nederland en België.

BELEGGINGEN

Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij gebruikers, particuliere en institutionele beleggers adviseren en begeleiden bij het verwerven en/of het verkopen van onder meer solitaire winkelobjecten, winkelcentra alsmede beleggingsportefeuilles.

Huurprijsherzieningen (in het kader van artikel 7:303 BW.)

Wij kunnen uw organisatie adviseren en begeleiden bij het aanpassen van de huurprijzen van lopende huurovereenkomsten. Wij beschikken over een uitgebreide database van huurprijzen en in combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen wij u kundig adviseren omtrent  (grootschalige) winkelobjecten.

Top